Familien Brudvik

Brudvik, Røedvang, Grønvold, Bjørkelund, Nygård, Edvardsen, Sørensen, Hansen, Pedersen

Velkommen til våre slektssider!

Her på disse nettsidene vil du finne informasjon om våre forfedre, etterkommere og andre slektninger. Både nære og de mer perifere. De kan alle – på en eller annen måte – dra en linje til våre barn. Enten som nære slektninger, eller ved at man har samme forfedre på et eller annet tidspunkt i historien.

Dette er et kontinuerlig arbeid, et arbeid som har pågått i årevis allerede – og som nok heller aldri kan bli ferdig. Informasjon som knyttes inn i treet er i stor grad kildebelagt, eller under arbeid med å kildebelegges. Men – det er også grener som er satt opp, hvor arbeidet med å kildebelegge utover sekundærkilder fremdeles gjenstår.

Jeg er alltid på jakt etter informasjon om grener jeg ikke har særlig informasjon om, også nålevende. Nålevende menneskers informasjon er bare tilgjengelig for registrerte brukere. Det er åpent for registrering, om du kan vise til en relasjonslinje til deg selv i dette treet.

Jeg håpet at du vil finne informasjon som er til glede eller nytte for deg; og du må gjerne ta kontakt om det skulle være noe du har av informasjon som kanskje kan være til nytte på disse nettsidene.

Kontakt meg på: [email protected]

RMS Titanic

RMS Titanic gikk ned i Atlanterhavet natt til 15. april 1912 etter at det kolliderte med et isfjell. Mer enn 1.500 mennesker døde. Det finnes 2 relasjoner til meg - en som overlevde: Albert Johan Moss (1882-1973) og en som døde: Ole Martin Olsen (1885-1912)RMS Titanic.